09/29/15 20:27
(http://pik.bg)

ПИК TV: Премиери и новости в изложбата „Автосвят” в Пловдивския панаир

ПИК TV: Премиери и новости в изложбата „Автосвят” в Пловдивския панаир

15 фирми представят свои автомобили в изложбата „Автосвят” в рамките на Есенния технически панаир в Пловдив тази седмица. Премиера за България прави направи Toyota Avensis 2016- среден клас лимузина, подходяща и за бизнес, и за семейство. Моделът се предлага на пазара у нас от две седмици и за първи път се демонстрира публично.

Интерес предизвикват и новите хибридни автомобили, олицетворяващи бъдещето в технологиите на автомобилостроенето. Японските „Лексус” идват за пръв път у нас точно тази седмица на панаира. В световен план те са приети за едни от най- надеждните в своя клас. На панаира е представен най- новият модел NX във варианти 300H и 200turbo.

Интерес сред посетителите предизвиква и експозицията на „Фолксваген” с мултифункционалния Passat Alltrack, който може да се кара на ски писта, на плаж, на черен път и е еднакво подходящ за туризъм, бизнес пътувания и семейни пътешествия. Неговата световна премиера беше през март, а сега идва и в България. На изложбата може да се види и четвъртото поколение Caddy с транспортен вариант специално за шофиране в градска среда, както и шестата генерация Transporter, отличаваща се повече здравина, динамика и икономичност.

Една от премиерите на „Автосвят“ е на премиум автомобила Hundai Tuscon. Моделът се отличава с изтънчен дизайн, безопасност и комфорт, модерен 1.6 T-GDi двигател. Марката „Хюндай“ ще се представи и с обновени варианти на Santa Fe, i20 и i30.

„Ситроен“ също демонстрира модерни решения в новите Berlingo, C4 Picasso и Cactus.3-цилиндровият турбодвигател Pure Tech, който спечели титлата „Международен двигател на годината 2015“, вече се използва в няколко модела на марката. Дилърската мрежа на „Ситроен“ предлага и авангардния DS 5, който също ще бъде на „Автосвят“ след пазарния си дебют през юни.

Девет нови модел на “Киа“ ще бъдат демонстрирани на изложбата. Те покриват гамата от компактни градски коли до лимузини и спортни варианти.

Иновативни технологични идеи са внедрени и в автомобилите с марки „Инфинити“, „Шкода“ и „Лада“. Новост са суперлуксозните автобуси на „Исузу“.

Интересен акцент в последното поколение леки коли са възможностите за комуникации – медия, навигация, свързване с външни мобилни устройства.

Почитателите на екстремни преживявания ще видят кола амфибия и най-популярните АТВ-та и УТВ-та на CFMoto - Cforce 800, Cforce 550, Zforce 800 EX иTracker 550, които са най-продаваните в Германия, Русия и други страни.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване