09/29/15 13:17
(http://pik.bg)

Румен Петков във Видин: АБВ влиза в изборите за местна власт с ясна визия и цел да постигне максимален резултат

Румен Петков във Видин: АБВ влиза в изборите за местна власт с ясна визия и цел да постигне максимален резултат

Партия АБВ влиза в изборите за местна власт във Видин с ясна визия и цел да постигне максимален резултат. Това заяви при откриването на предизборната кампания на ПП АБВ във Видин Румен Петков, зам.-председател на партията и председател на Националния предизборен щаб.

Той, заедно с областния координатор на АБВ във Видин Иван Иванов и Венцислав Станев, кандидат за кмет на Видин, дадоха старт на кампанията в областтта с предизборна среща с граждани и симпатизанти в залата на Общинския съвет. Пред видинчани бяха очертани основните управленски акценти на АБВ.

„Респектиран съм от факта, че повече от 130 души присъстват  на днешното откриване и е пълна залата в този неудобен за всички час, което доказва силно организационно укрепване на структурата ни във Видин за година и половина”, каза Румен Петков.

Партията участва в местните избори във Видин самостоятелно с листа от 22 общински съветници и свой кандидат за кмет на общината. „През следващите четири години е важно как ще се развива Видин и проектите, които ще се реализират, а това кандидатът за кмет на АБВ във Видин го е доказал като директор на най-голямото видинско училище“, каза депутатът Иван Иванов.

„Пълна прозрачност, включване на повече хора в управлението на общината, модерна и ясна администрация и редовен диалог и публичност с хората ще са основните приоритети при работата ми като кмет на общината“, каза Венцислав Станев – кандидат на ПП АБВ за кмет на Видин. Той посочи като приоритет и реализирането на проекти по Дунавската стратегия, чрез които да се подобрят условията на живот на местните жители.

‚Гражданите на Видин трябва да подкрепят Венцислав Станев, защото той има ясна визия за приоритетите за развитие на Видинска община и е показал, че може да управлява, познава европейските инструменти и технологията на работа с тях. Станев може ще да изгради административен капацитет, който да осигури публичност в управлението на обществените финанси и контрол и ефективност в управлението на тези финанси“, каза Румен Петков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване