09/29/15 10:38
(http://pik.bg)

Цветанов: Мездра не изглежда добре, промяната може да дойде с един млад и образован човек - Ивайло Тодоров

Цветанов: Мездра не изглежда добре, промяната може да дойде с един млад и образован човек - Ивайло Тодоров

Мездра не изглежда добре, това което виждам, никак не ми харесва. Това каза по време на посещението си в Мездра заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Предизборния щаб Цветан Цветанов, предаде "Фокус".

В центъра на града Цветанов се срещна със симпатизанти и граждани и призова за промяна в лицето на един млад и образован човек - кандидатът за кмет на община Мездра на ПП ГЕРБ Ивайло Тодоров, за когото избирателите могат да гласуват с бюлетина номер 5.

По думите на Цветанов има много възможности градът да се възроди - чрез повече европейски проекти, инфраструктура и привличане на нови инвестиции. Цветанов заяви, че опитът показва, че там, където ГЕРБ управлява, нещата се случват.

При посещението си в Мездра Цветан Цветанов е придружен от народния представител от ПГ на ГЕРБ от Врачанския избирателен район Петя Аврамова и Малинка Николова, общински ръководител на ГЕРБ-Враца.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване