09/30/15 14:56
(http://pik.bg)

Домусчиев: Ще имаме нова среща с главния прокурор Сотир Цацаров на 10 ноември

Домусчиев: Ще имаме нова среща с главния прокурор Сотир Цацаров на 10 ноември

Ще имаме нова среща с главния прокурор Сотир Цацаров на 10 ноември. Това каза председателят на КРИБ Кирил Домусчиев след среща на НПРО с главния прокурор Сотир Цацаров, цитиран от "Фокус".

"Дотогава ще бъдат извършени съответните проекти. На тази среща ще бъдем запознати с напредъка по случаите", заяви Домусчиев. Той посочи, че ще има двама експерти от НПРО, които ще участват активно в работата и ще помогнат с експертизата.

"Много фирми и наши членове са се амбицирали да покажат кирливите ризи на системата. Много фирми са пред затваряне или в тежко състояние заради цената на електроенергията. Имаме голяма активност от нашите членове", подчерта Домусчиев.

Председателят на АИКБ Васил Велев подчерта, че работодателските организации няма да приключат единствено със сигналите внесени в Прокуратурата. Той призова хората да подават сигнали на сайта на работодателите и те ще бъдат добавени към внесените.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване