09/30/15 23:17
(http://pik.bg)

Каракачанов: ДПС плашат хората

Каракачанов: ДПС плашат хората

Нека направим един изпит по история между мен и Лютви Местан, за да видим кой е по-грамотен в тази област. ДПС съвсем основателно са организирали тази провокация, изпълнението на българска възрожденска песен на турски песен, каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в ефира на Би Ти Ви.

Лютви Местан не спазва законите на България. Тяхната основна цел е само една, да стегнат електората си по етнически принцип. ДПС плаши хората, защото видяха, че тези хора не гласуват за тях, смята Каракачанов.

Аз не стягам електората си като се заигравам с ДПС, аз искам забраната на тази партия, категоричен е Каракачанов. Не знам защо медиите крият непрестанните посещения на ДПС в Турция, точно в тази радикализирана Турция, категоричен е патриотът. Турция води агресивна, ислямистка политика. Георги Лозанов трябва да се срамува от това, което прави. Той ще отговаря пред съда на историята, категоричен е Каракачанов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване