09/30/15 07:40
(http://pik.bg)

Разграбват дрегери по 7 лева в нета

Разграбват дрегери по 7 лева в нета

Евтини дрегери се изкупуват като топъл хляб в интернет, пише „Телеграф”. Шофьорите масово се снабдяват с апаратите за измерване на алкохола в организма. Другото им предимство е, че струват само 6.99 лева.

Опитни водачи са сравнили показанията на евтините дрегери с тези, които ползват служителите на КАТ и не открили разлики. Апаратите помагат на хората зад волана да проверят какво е съдържанието на алкохол в кръвта им, преди да се качат на автомобилите си.

„Сега като пия две бири, мога постоянно да се тествам и да разбера дали съм прехвърлил разрешените 0.5 промила и да не поставям под заплаха книжката си”, категоричен е 34-годишен кюстендилец, закупил от евтините дрегери.

Заявките за апаратите продължават да валят и куриерските фирми не смогват да изпълняват заявките. Все повече хора се застраховат със самопроверки, преди да се сблъскат с катаджиите и да останат без свидетелство за правоуправление.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване