10/01/15 09:00
(http://pik.bg)

Бездомно куче с намордник потресе врачани, как се храни животното?! (снимка)

Бездомно куче с намордник потресе врачани, как се храни животното?! (снимка)

Потресена врачанка разбуни духовете в социалната мрежа Фейсбук, като публикува снимка на разхождащо се бездомно куче с намордник, информира tribali.info. 

Гледката стреснала жената и детето й във вторник сутринта на централната пешеходна зона в града. Както се разхождали те забелязала две кучета да тичат до тях, като едното било с намордник. 

Първоначално хората се стреснали, тъй като си помислили, че животното е зло и затова се налага да бъде обезопасено. След като станало ясно, че кучето не е агресивно, хората се притеснили за това как се храни то и кой би мъчил по такъв начин животинката.

„Добре си минават бездомните кученца по пробива ?! НООО...... ?! Не мога да разбера защо това кафявото беше с намордник ?! Мисля, мисля... дори не се сещам за начин, по който трябва да се храни животното“, коментира в мрежата врачанката. 

Под уникалния фотос се включват с коментари и много други врачани. „Може да е нов способ за овладяване на популацията“, пишат те.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване