10/01/15 18:05
(http://pik.bg)

ДБГ и БЗНС подкрепиха кандидатурата на д-р Вяра Церовска от ГЕРБ за кмет на Перник

ДБГ и БЗНС подкрепиха кандидатурата на д-р Вяра Церовска от ГЕРБ за кмет на Перник

ДБГ и БЗНС подкрепиха кандидатурата на д-р Вяра Церовска от ГЕРБ за кмет на Перник. Това обявиха представители на двете партии на съвместна пресконференция, която се проведе в централния офис на ПП ГЕРБ-Перник.

„Движение България на гражданите, като част от Реформаторския блок ясно заявява подкрепата си за кандидатурата на д-р Вяра Церовска, защото смятаме, че тя ще управлява Перник по-добре, по-прозрачно и с ангажимент за решаване на проблемите”, заяви Людмил Веселинов, член на ИС на ДБГ. Председателят на общинското ръководство на ДБГ Кристина Георгиева добави, че местната структура на партията категорично подкрепя Вяра Церовска , защото тя е един достоен кандидат и е човекът, който ще промени статуквото и със сигурност ще работи за превръщането на Перник в по-модерен и по-красив град.

„Въпреки, че Реформаторския блок беше лишен от възможността да участва със свой кандидат на местния вот, това не ни лиши от правото на избор. Ние сме тук, за да заявим пред цялата общественост, че гласуваме цялото си доверие на д-р Вяра Церовска, както и на цялата общинска листа. Вярваме, че една промяна задължително преминава през промяна на статуквото. В тези избори е важно тази промяна да се случи категорично, в общинския съвет да има дясно мислещи хора , които да работят за интересите на общината”, изтъкна Галина Димитрова, председател на областното настоятелство на БЗНС .

Тя подчерта, че БЗНС иска да мобилизира всички свои членове и симпатизанти да гласуват доверие на д-р Церовска. По думите на председателя на общинското настоятелство на БЗНС Венцислав Евгениев младите хора трябва да са ангажирани с управлението на града и да работят за неговото развитие.”Призовавам всички земеделски производители в Перник да се обединят около кандидатурата на д-р Вяра Церовска. Нека докажем, че искаме истинска промяна за града си”, каза още Евгениев.

„Тази подкрепа за нас е изключително голяма отговорност и ние сме много щастливи, че я получаваме от две толкова утвърдени политически формации. С общи усилия ще превърнем Перник в модерен европейски град с развита икономика и културен живот. Благодаря на всички, за оказаното доверие”, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р вяра Церовска.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване