10/01/15 00:09
(http://pik.bg)

Миков в Никопол: Властта има смисъл, само когато се случват добри неща за хората

Миков в Никопол: Властта има смисъл, само когато се случват добри неща за хората

В Никопол имаме мощен екип – компетентни хора, знаещи и можещи, но най-важното – обединени от една идея, тази на БСП. Властта има смисъл, само когато се случват добри неща за хората. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков на среща с актива в гр. Никопол, област Плевен.

Той благодари на досегашния кмет на града и кандидат за нов мандат Емил Бебенов за всичко, направено през последните четири години, за да се подобри животът в общината. „А то е много за тези трудни условия, в които работят българските общини. Заради всички отговорности, които държавата им прехвърля, без да ги осигури финансово“, подчерта той.

Миков обясни, че това са условия, в които трябва да се мисли как да оцелее общинската болница, как да се направи така, че децата от малките населени места да имат същия достъп до образование като тези в големите градове. Миков е на мнение, че заради всичко, което е направила местната власт в Никопол, хората отново ще дадат подкрепата си.

Председателят на БСП отбеляза, че в тази листа има хора от всички етноси, защото БСП е отворена към всички. „Приятно ми е и да чувам какви хубави неща са започнати, но за да се случат, трябва да подкрепите Емил Бебенов и неговия екип“, категоричен е Миков. По неговите думи е много хубаво да има асфалтирани улици и канализация, но те няма да имат значение, ако няма хора, които да се радват на тази прекрасна европейска среда. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване