10/01/15 07:34
(http://pik.bg)

НОИ организира Ден на отворените врати за Международния ден на възрастните хора

НОИ организира Ден на отворените врати за Международния ден на възрастните хора

Националният осигурителен институт (НОИ) по традиция ще отбележи Международния ден на възрастните хора, се посочва в съобщение от пресцентъра на НОИ.

По този повод Институтът организира Ден на отворените врати. В сградата на НОИ в София на бул. "Ал. Стамболийски" 62-64 от 11.00 до 13.00 ч. експертни екипи ще предоставят консултации по пенсионни въпроси. Служителите на института ще отговарят на запитвания за придобиването на право на пенсия, актуалните изисквания за пенсиониране в различните категории труд и възможностите за купуване на недостигащ осигурителен стаж.

Те ще предоставят информация за преноса на осигурителни права на базата на съществуващите европейски регламенти и действащите договори за социална сигурност, в които България е страна. Въпроси ще могат да се отправят и за последните промени в пенсионноосигурителното законодателство. С Ден на отворените врати ще бъде отбелязан празникът и в териториалните поделения на НОИ в цялата страна. Там също ще се организират консултации.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване