10/01/15 07:07
(http://pik.bg)

Разкъсана облачност, на много места до слънчево

Разкъсана облачност, на много места до слънчево

В четвъртък над страната ще има разкъсана облачност, през деня на много места и до слънчево. Вятърът ще е слаб от изток, в източните райони все още умерен от север. Сутринта ще е доста хладно, като минималните температури в повечето места ще са между 4° и 9°, възможно е по високите полета да има и слаба слана, съобщават от НИМХ.

По Черноморието ще са по-високи 10°-12°. Дневните температури ще се повишат още малко и максималните ще са между 15° и 20°, в най-югозападните райони до 22°. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца. И в планинските райони облачността ще намалява, задържаща се по-значителна по билата и срещуветрените северни склонове.

Вятърът по високите части ще е умерен, от североизток. Температурите ще се повишат с 2°-3°, на 1200 м.н.в ще е около 10°, на 2000 м. около 6°.

По Черноморието ще се задържи с разкъсана облачност. Все още по крайбрежието ще е с умерен вятър - от север. Максималните температури ще са около 18°, а температурата на морската вода около 20°. Вълнението на морето ще отслабва. към края на деня вече към 2-3 бала. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване