10/01/15 11:23
(http://pik.bg)

Цветан Цветанов: Ако не гласувате, случайността ще определя вашето бъдеще

Цветан Цветанов: Ако не гласувате, случайността ще определя вашето бъдеще

Евродепутатите от ПП ГЕРБ, които са част от ЕНП, са тези, които мислят за българските общини. Те спомагат за това, средствата по оперативните програми да стигат до всички български общини. Това каза Цветан Цветанов, председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията, по време на представянето на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Якимово Георги Георгиев, предаде"Фокус". „Тук пред Вас е евродепутатът Владо Уручев. Само да кажа, че той е един от най-добрите инженери в ядрената енергетика. Той беше главен инженер от 1 до 4 реактор на АЕЦ Козлодуй. Стана евродепутат 2007 година и беше част от спечелването на доверието на Брюксел към България”, посочи Цветанов. Той призова всички гласоподаватели да гласуват разумно на предстоящите местни избори.

„Гласувайте за най-добрият отбор. На Георги Георгиев му предстои трети мандат. Имаме 3 минути, за да упражним правото си за гласуване. Разяснявайте го на всички, които не смятат да гласуват, защото това означава, че случайността ще определя тяхното бъдеще”, допълни още той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване