10/01/15 10:24
(http://pik.bg)

Цветанов: Нека се обединим за общата кауза - стабилност, прозрачност и перспектива във всички малки населени места

Цветанов: Нека се обединим за общата кауза - стабилност, прозрачност и перспектива във всички малки населени места

Нека се обединим за общата кауза– стабилност, прозрачност и перспектива във всички малки населени места в България. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов при откриването на обновения площад на село Василовци, община Брусарци, Монтанско, предаде aгенция „Фокус”.

„Много е важно всеки един от вас да знае, че изборният ден очертава предстоящите 4 години и това как ще живеете вие. Убеден съм, че в тази кампания ще има политически опоненти, които ще искат да упражнят други способи и методи, с които ще искат да имат някаква легитимност в местната власт”, обясни Цветанов.

„Мога да ви кажа следното – не се поддавайте на страха, на изкушението, когато някой иска да купи гласът вземете му парите и гласувайте по съвест с номер 9. Защото по този начин ще намалите техния финансов ресурс и трябва да знаете, че с купения глас в изборния ден означава, че ангажиментът на този кмет с вас вече е приключил. След 4 години пак ще ви потърси за да ви даде поредните 20 или 30 лв. Нито един от тук присъстващите не иска да прекара старините си в по-тежко състояние от това, което биха могли да му причинят”, заяви той.

„Искаме да създадем тази среда на живот, която да бъде по-добра за вас. Това става, когато на 25 октомври с номер 9 изберете ПП ГЕРБ. Това е партията, която днес гарантира стабилността в правителството с министър-председател Бойко Борисов”, допълни Цветан Цветанов.

„ Ако искаме да продължим напред, искам да припомня, че в рамките на една година точно правителството на Бойко Борисов успя да има повече приходи в бюджета в размер на над 2 млрд. лв., което означава ,че в предишния период на предишната финансова година, когато ни управляваше Пламен Орешарски тези пари са отивали някъде другаде, а ние искаме тези пари да влизат в републиканския бюджет и да отиват за реализирането на реални политики във всички сектори, от които се нуждаете”, каза още той.

Цветанов благодари за присъствието на хората, като се извини за ранния час. „За нас е изключително важно, когато сме в област Монтана да посетим колкото се може повече населени места, като председател на предизборния щаб искам да посетя колко се може по-малко населени места, защото не всичко се решава в големия град. Трябва да имаме еднакво отношение и към малката, и към голямата община”, заяви той.

„Смятам, че с присъствието, което имаме днес тук, доказваме точно това, че имаме уважение от вас, и за това сме тук. Благодаря, че дойдохте по-близо, за да можем действително да се обединим за общата кауза, а тя е една – стабилност, прозрачност и перспектива във всички малки населени места в България , възползвайки се от европейската солидарност. Администрацията показа, че може да работи”, коментира още зам.-председателят на ПП ГЕРБ. 

Цветанов благодари на кмета Наташа Димитрова. „На 25 октомври н нека да подкрепим с номер 9 най-доброто, което може да има на тези избори”, заяви той. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване