10/02/15 21:57
(http://pik.bg)

Ексклузивно! Виж катамарана, с който Валери Иванов влезе в морето (снимка)

Ексклузивно! Виж катамарана, с който Валери Иванов влезе в морето (снимка)

Катамаранът, с който бизнесмена Валери Иванов се обърна край Несебър, изплува край Созопол, съобщава "Флагман". Те изпратиха и снимки на плавателния съд, които са шокиращи, най-вече заради вида му. Той повече прилича на водно колело и е същинско самоубийство да се влезе в бурното море с него.

Валери Иванов обаче се престраши и влезе в открито море във вторник при червен код и големи вълни. Бизнесменът, който е управител на голям хотел в Слънчев бряг, е търсач на силни усещания и често си вдигал адреналина по този начин, разкриха негови близки.

След като оцеля четири часа във водната стихия, Валери Иванов сподели: „Бях с неопрен, което ми помогна много. Водата беше много студена, но костюмът ме топлеше. На обяд реших да се разходя с лодката. Реших да изляза преди да духне силен вятър. Изведнъж морето завря!", споделя невероятният късметлия. 

"Всичко стана толкова бързо и нямаше как да реагирам и да изкарам лодката. Стана страшно, но аз успях да запазя самообладание и това ми спаси живота! В такова море паникьосаш ли се, си свършен. Успях да изляза с плуване, беше много тежко. Не мога да ви кажа колко точно съм се борил с бурното море, защото в такива моменти губиш представа за времето. Изплувах сам, никой не ми е помагал”, казва Валери Иванов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване