10/02/15 08:15
(http://www.klassa.bg/)

Михаела Филева пръска сексапил „Инкогнито”

 Тя не се класира за големите концерти на X Factor, но с хитмейкър като Графа зад гърба си и с доста труд постигна нещо, което телевизионния прайм тайм не може да даде на никой – разгърна потенциала си на тийнидол. За подрастващите фенове на бг попа Михаела Филева е това, което е Емил Конрад за влогърите и гийковете на тема социални мрежи. Диапазонът на гласът й не чупи чаши от разстояние, но е приличен, с гъделичкащ слуха мек тембър, а двигателната й култура е истински бонус към кобинацията от харизма и сексапил.

Силната хореография е в центъра на видеото към „Инкогнито”, парчето-кръстник на дебютния й албум. Подкрепена от танцьорите на Dance Studio 121 Филева подчинява всяка фибра от тялото си на клубния бийт под директивите на Милен Данков. Мускулната треска става най-доброто й приспивателно през 40-те дни, в които репетират. Със зарибяващия си рефрен парчето има потенциал да се превърне в първия денс хит на Михаела (соловите й попадения до момента бяха от лирични нагоре – спомнете си „Приливи и отливи” и „И аз съм тук”).

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване