10/02/15 09:03
(http://pik.bg)

Собственикът на ПИК Недялко Недялков: Доста хора направиха пари от протестите. Делян Пеевски единствено от политиците ни си подаде оставката

Собственикът на ПИК Недялко Недялков: Доста хора направиха пари от протестите. Делян Пеевски единствено от политиците ни си подаде оставката

"Политиката е пълна с бутафорни образи", заяви в студиото на Би Ти Ви собственикът на Агенция ПИК Недялко Недялков във връзка с темата за управлението, за мръсните номера и ударите под кръста.

"Влиянието на ДПС за тази година управление е преувеличено. Това е едно удобно заклинание, което оправдава истинското задкулисие. ДПС е в опозиция и няма ключови представители във властта. Истинското задкулисие се крие зад заклинанието „Оставка”. Едно е да твориш медии, друго е да твориш закони в НС. Едното е простимо, другото – не. Ние сме от „лошите медийни бухалки”, а има и добри. Лошите са тези, който се причисляват към модела „КОЙ”, а добрите са тези от „Америка за България” и кръга "Капитал". Това го прави конюнктурата и това, което се насади в публичното говорене от пролетта на 2014 г.  Трябва да признаем, че Делян Пеевски бе назначен скандално, но той е и единственият български политик, който си подаде оставката. От тези протести доста хора направиха пари и кариера. Точно те делят медиите, партиите и бизнеса на добри и лоши", коментира Недялков.

Запитан дали има удари срещу президента, Недялков отговори: "Плевнелиев е достатъчно ударен, за да има удари от нас. Той е най-голямото недоразумение, което ни се е случвало през последните 25 години. За личния живот на президента ще спрем да пишем, когато той вече не заема тази длъжност. Когато той се усмихва по време на помена на сина си, няма как да не го отразим. Вероятно някой ще ни обвини, че спекулираме с неговата драма, но няма как да не публикуваме, това, което е. Ние не коментираме, ние показваме!

Политическата кампания е практически приключила с победа за ГЕРБ. Те имат хипер кампания и доказаха, че са единствената професионално работеща партия".

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване