10/02/15 17:37
(http://pik.bg)

Страхил Ангелов: Властта скоро ще организира и кръгли маси за овладване на популацията от хора в България

Страхил Ангелов: Властта скоро ще организира и кръгли маси за овладване на популацията от хора в България
Поздравям министър Десислава Танева за чудесната иницатива да се създаде национална програма за овладяване на популацията от безстопанствените кучета. Намирам за особено оригинално, в процес на предизборна кампания, да се организират обществени дебати по толкова наболели за народа ни проблеми.
 
Това заяви кандидатът за кмет на София от движение "Напред България" Страхил Ангелов, в коментар за изнесеното днес предложение за законодателна инициатива на министерството на екологията за създаване на национална към Закона за защита на животните.
 
Радвам се, че всички болежки на хората в България са решени и вече можем да се заемем с проблемите на бездомните кучета. Тревожи ме единствено, че дали от късогледство, дали от нискочелие, в най-скоро време управляващите в България ще трябва да започнат да организират кръгли маси за овладяване на човешката популация в страната, защото хората ще са на изчезване, допълни Страхил Ангелов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване