10/02/15 15:47
(http://pik.bg)

Шофьор едва не остана без пръст, тръгнал да си търси заплатата от ексшефа си (видео)

Шофьор едва не остана без пръст, тръгнал да си търси заплатата от ексшефа си (видео)

Бивш тираджия от Пловдив едва не изгуби палеца си след спречкване за пари с бившия си работодател. 55-годишният Кехан Минасян имал да получава 250 евро от някогашния си шеф Боян, който въртял фирма за международни превози. В сряда човекът отишъл в тираджийския офис в Кючук Париж, за да си поиска сумата, която не му изплащали повече от година, съобщи "Марица".

„Срещнах Боян на стълбите. Като ме видя, започна да си размахва портфейла. Аз успях да измъкна 30 лева от портмонето, но той посегна и ме удари. Сбихме се и по време на карамбола той ме захапа по палеца. За малко да остана без пръст”, разказа човекът.

След инцидента обаче бившият му шеф се оплакал в полицията и сега излъганият шофьор се е превърнал в лице, издирвано от органите на реда. От районното го били търсили в дома му вече няколко пъти, но той не отварял, защото се боял, че без вина ще отнесе наказание и санкции.

„Останал съм без пукната пара, а върху главата ми се струпват все повече проблеми. Не знам какво да правя”, изплака мъката си Кехан.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване