10/03/15 13:24
(http://pik.bg)

Кандидатът за кмет Пламен Ваков: С подкрепата на ПП ГЕРБ ще работя за хората на село Винище

Кандидатът за кмет Пламен Ваков: С подкрепата на ПП ГЕРБ ще работя за хората на село Винище

„Като кандидат за кмет на село Винище ще водя позитивна, открита кампания, очи в очи.  Моите идеи и предложения са родени от десетките ми срещи с вас. Вярвам, че с подкрепата на ПП ГЕРБ ще работя за хората на село Винище”. Това заяви по време на предизборна среща с жители на селото кандидатът за кмет от ГЕРБ Пламен Ваков. Той бе представен от кандидата на ГЕРБ за кмет на община Монтана инж. Дилян Димитров.

„Пламен Ваков е човек, който знае как се работи в екип. Добър ръководител и успешен бизнесмен“, посочи инж. Димитров.

На срещата присъстваха и част от кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ.

„Ние ще водим позитивна кампания. Нашият отбор, отборът на ГЕРБ  е този, който ще промени нещата в община Монтана в положителна посока. Аз и моят екип, съставен от доказали се  професионалисти, сме готови на открит диалог с хората,  подготвени сме и  знаем как да работим в полза на гражданите“, заяви инж. Дилян Димитров. Той добави, че е наясно с  проблемите на хората, живеещи в малките населени места. „Градът има други приоритети и други програми. Като общински кмет с осемгодишен мандат имам добър опит и знам, как се отделят достатъчно средства и за селата, нещо което през последните 16 години не е правено в община Монтана“,  каза Димитров.

„На 25 октомври гласувайте за промяната. Тези избори са от огромно значение,  защото ще определят бъдещето на община Монтана за следващите 4 години. Затова гласувайте с номер 4, за да има видими резултати, които аз и моя екип, благодарение на вас, на европейските средства и подкрепата на правителството на Бойко Борисов ще реализираме в Монтана“, заяви инж. Дилян  Димитров.

На срещата бяха обсъдени и други проблеми в с. Винище:  подмяна на водопроводната мрежа, инфраструктурата, уличното осветление, липсата на спортна площадка и пенсионерски клуб, което хората от селото считат за недопустимо за  21 век.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване