10/03/15 09:42
(http://pik.bg)

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска се срещна с работещите в шивашка фирма в Перник

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска се срещна с работещите в шивашка фирма в Перник

Кандидатите за кметове на Перник д-р Вяра Церовска и на кв.“Изток“ Емил Костадинов и кандидати за общински съветници се срещнаха с работниците от шивашка фирма в града. Вяра Церовска представи пред колектива листата от кандидати за общински съветници от ГЕРБ.

„Това е отборът, който ще работи за всички перничани. Вярвам, че именно тези хора притежават качествата за да реализират една нова политика на управление, гарантираща цялостна промяна за нашия град“, каза Церовска. Тя подчерта, че като национално отговорна партия ГЕРБ има много ясна цел, а тя е създаване на правилните условия за устойчиво развитие и висококачествени работни места. Вяра Церовска изтъкна, че ще следва тази политика и на местно ниво.

„Искам да бъдат създадени условия за повече инвестиции, което ще доведе до по-силна икономика. Предстои ни много работа, за да достигнем развитието на модерните европейски градове, но ще работим на пълни обороти, за да постигнем това“, каза още кандидатът за кмет на Перник.  

„Разчитаме на вашата подкрепа на 25 октомври с номер 14, за да променим Перник“, заяви кандидатът за кмет на кв.“Изток“ Емил Костадинов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване