10/03/15 08:14
(http://pik.bg)

Новите продукти на Asus в портфолиото на Most Computers

Новите продукти на Asus в портфолиото на Most Computers

Монитори

Това е 27" монитор ASUS VX279N-W. Той ни печели с три неща - красив дизайн, добри характеристики и впечатляваща цена от 480лв. Първото нещо което вече сте забелязали е, че корпусът му е бял. Това го прави не само красив, но и подходящ за светли интериорни мебелировки, които стават вся по-популярни напоследък.

 

 

Екранът е AH-IPS с широки зрителни ъгли и Full HD резолюция. Качеството на образа е много добро, тъй като мониторът използва технологиите VividPixel и ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR). Виждате, че около екрана, почти няма рамка, а стойката е с ефектни мотиви заимствани от слънчевите часовници.

 

 

Отново с 27” диагонал, но с малко по-висока цена е монитора ASUS VG278HE. За 699лв той ни предлага 144Hz честота на опресняване и едва 2ms време за реакция. Това го прави идеален не само за работа, но и за игра на тежки гейм заглавия. Ефекта допълнително се подсилва от вградените в него два мощни стерео говорителя. Освен това по периферията му намираме Dual-link DVI-D който поддържа NVIDIA 3D Vision. Дисплеят е Full HD с LED Backlight подсветка и цели 300 cd/m² яркост.

 

Проектори

Знаете ли с какво проектора ASUS P2B е по-специфичен и интересен от всички останали подобни устройства които сте виждали? Той има вградена 2950 mAh батерия която му дава възможност да работи до 1.5 часа с 300 лумена яркост. Като това не е максимума, Asus ни предлагат 350 ANSI лумена с максимален живот на лампата от 30 000 часа.

 

 

Проекторът тежи само 656гр. и има вграден високоговорител с 1.5W мощност. ASUS S1 Mobile LED Projector пък е наполовина по-лек и струва само 650лв. Той може да реализира 41" екран с максимална резолюция WVGA (854x480 пиксела) на отстояние от само 1 метър.

 

 

Външни оптични устройства

ASUS SDRW-08D2S-U е аксесоар който могат да се използват хората имащи лаптоп или Ultrabook без оптично устройство. Тази красива джаджа може да чете и записва DVD-та. Тя е лесно преносима, заради компактните си размери (дълбочина 142мм, височина 157мм и ширина 21мм) и тегло от само 313гр. Цената й е малко над 70лв.

 

 

Ако искате вариант четящ и записващ Blue-Ray дискове, то за вас е предназначен ASUS BC-12D2HT с цена от 144лв.

 

Рутери

При новите си рутери, Asus представиха RT-AC87U и EA-AC87 които имат близка цена. Вторият се явява най-бързият в света 5 GHz рутер с 1734 Mbps скорост за пренос на данни. Той е идеален за 4K video playback и елиминиране на лага в игри за PC, Xbox One и PlayStation 4 когато играем онлайн.

 

 

Малко по-големият ASUS RT-AC3200 е с цена от около 700лв. Това е ултра бърз 802.11ac Wi-Fi Gigabit Router с комбиниран tri-band data rate от 3200Mbit/s. При него характерно е, че автоматично избира най-бързата от трите честоти и я насочва към всяко свързано устройство. 

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване