10/03/15 17:51
(http://pik.bg)

Савина Савова, кандидат за кмет на район „Възраждане“: Видимите резултати от работата ни в района са възможностите за развитие на малкия бизнес

Савина Савова, кандидат за кмет на район „Възраждане“: Видимите резултати от работата ни в района са възможностите за развитие на малкия бизнес

Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за район „Възраждане“ Савина Савова и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Борислав Борисов и Албена Събева се срещнаха в открита приемна на пазара „Димитър Петков“ с представители на малкия бизнес от pайона и проведоха дискусия на тема „Видими резултати и възможности за развитие на малкия бизнес в район „Възраждане“.

Кандидатите на ГЕРБ представиха изпълнените проекти през мандата 2011-2015 г.: ремонт и реконструкция на Женски пазар, ремонт и реконструкция на пазара „Димитър Петков“, инфраструктурни проекти, ремонт на детски и учебни заведения, улично и алейно осветление, многофункционален спортен комплекс „Спортна София“, ремонт и обновяване на спортни и детски площадки в района, фитнес на открито, обновяване на междублокови пространства и други социални значими проекти.

„Създаването на по-добри условия за развитие на малкия и среден бизнес в район „Възраждане“ е важен приоритет в работата ни. Усилията ни са насочени към хората, които ежедневно допринасят за създаването на привлекателен образ на района и столицата ни, чрез нови инвестиции“, каза Савина Савова.

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване