10/03/15 13:06
(http://pik.bg)

Фандъкова: Като кмет съм защитавала социалната политика към възрастните хора

Фандъкова: Като кмет съм защитавала социалната политика към възрастните хора

Като кмет съм защитавала социалната политика към възрастните хора. Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат на ГЕРБ за кмет на София, на срещата си с възрастни хора от пенсионерските клубове в район „Нови Искър" в кв. „Кумарица“, предаде „Фокус”.

„Впечатлена съм от организацията и от духа, които царят тук. Разбрах, че отбелязването на празника на възрастните хора е традиция. Това означава, че духът на възрастните хора е жив и не тлеете, а горите. Това се вижда. Пожелавам ви от сърце, здраве и този дух да не ви напуска, защото човек сам прави живота си. Тук се радвам, че присъстват и най-ценното, което имаме - децата и внуците ни”, каза тя. Йорданка Фандъкова пожела здраве на техните деца, внуци и семейства.

„Като кмет досега съм защитавала социалната политика и политиката към възрастните хора, общината има грижа към тези, които са най-слаби и уязвими. Дай боже градът ни да се развива така, че младите хора да имат работа, за да се грижат за семействата си и в това число за родителите си. За мен това е най-важното, затова и София се развива през последните години и с инвестиции привлича бизнес”, добави тя.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване