10/03/15 19:41
(http://pik.bg)

Ясен Тодоров: От ЕК ни питат за 8 случая на уволнени магистрати

Ясен Тодоров: От ЕК ни питат за 8 случая на уволнени магистрати

От Европейската комисия питаха за 8 случая на уволнени магистрати. Това съобщи членът на Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров, който е участвал на среща с европейските представители. Тодоров направи коментар в предаването „Беновска пита“ по Канал 3.

Според него е проблем, че делата в съдебната система се движат толкова бавно. Помолен да коментира дали е за анонимните сигнали срещу хора по високите етажи на властта, Тодоров заяви: „Аз също считам, че не трябва да са анонимни сигналите“.

Тодоров е на мнение и че с разделянето на ВСС няма да се подобри работата на съдебната система. Той обаче не си спести и известна критика към главния прокурор Сотир Цацаров.

„Може би в някои неща не е достатъчно решителен, в други неща пък е много решителен, затова има и толкова противници“, изтъкна Ясен Тодоров и допълни: „Човекът е изключително ангажиран със страшно много работа. Не е никак лесно да си главен прокурор“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване