10/04/15 17:30
(http://pik.bg)

Глобиха с 1000 лева любовчия за секс с 14-годишна

Глобиха с 1000 лева любовчия за секс с 14-годишна

Съжителство с непълнолетна донесе глоба в размер на 1000 лева на мъж от Хърлец. От документите по делото в Районен съд Козлодуй става ясно, че и мъжът, и момичето са от ромски произход. 

През септември 2014 година непълнолетната Цветелина Евгениева, която тогава е била на 14 години, отива доброволно да живее с мъжа с инициали В.Г.И. В съда е станало ясно, че възрастта на девойката е била ясна на нейния възлюбен, тъй като те са имали отношения от по-рано. Възрастта й не е била тайна и за майката на Ромео, която е позволила под нейния покрив двамата да имат интимни контакти, които са довели до забременяване. Именно тогава излязло наяве грешното съжителство – когато Цветелина отишла в болницата в Козлодуй по повод бременността си. Тогава социален работник от Отдел „Закрила на детето“ е сигнализирал за съжителството и за резултата от него. 

Съдът признава, че обвиняемият наистина е извършил деянието при условията на пряк умисъл, най-вече подтикван от чувствата си и от традициите на ромския етнос. Решението подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване