10/04/15 09:44
(http://www.klassa.bg/)

Говорител осветява дома ни

 Съвременните технологии ни предоставят възможност да слушаме музика през целия ден, но тези от нас, които искат въздействащ бас и кристално чисто качество на звука не се задоволяват от качеството на предлагано от портативните високоговорители. Те може да са доста компактни, но не предлагат ляв или десен аудио канали, което понижава качеството на музиката, която искате да слушате удома или по време на път. Устрийството Yantouch Eye1 ви предлага не само качествен звук, защото може да бъде и вашата настолна лампа.

Yantouch Eye1 иска да разшири вашите начини за слушане на музика, като ви предлага умен и портативен дизайн. Yantouch Eye1 не е просто говорител, а и решение за интелигентно осветление.

Той предлага най-естественото бас звучене чрез използване на патентованата от компанията технология "Swiss Horn", което е бас резонансна тръба. Дори ако предпочитате може да го наричате супер високоговорител. С 2 инчов конус със специална форма, 40Hz- 20kHz честотен диапазон, 4 слоя алуминиево покритие на медната намотка и увеличен неодимов магнит, вие ще се наслаждавате на музика със засилен обем и бас. Устройството използва двойна Bluetooth технология и може да се свърже с смартфона ви.

Yantouch Eye1 работи и като интелигентно осветление, което не изисква Wi-Fi, а Bluetooth. Има четири функции от които може да избирате - Hue / Wake / Sleep / DJ, така че вие можете да настроите вашето вътрешно осветление в зависимост от настроението и личните ви предпочитания. Има 9 комплекта червени, зелени и сини светодиоди и 8 комплекта бели светодиоди, за да не се налага да правите компромиси с осветлението.

 

Издържливата батерия позволява да слушате музика в продължение на часове, докато портативния дизайн, ви помага да вземете говорителите с вас по време на път.

 

Yantouch Eye1 имат дръжка с помощта на която можете да изберете дали да ги поставите на масата или да ги окачите на стената, в зависимост от вашите нужди. Дори и като будилник, Yantouch Eye1 е супер аксесоар, който ще ви буди като слънчев изгрев.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване