10/05/15 10:01
(http://pik.bg)

"Гугъл" промениха слогана на компанията от Don't Be Evil на Do The Right Thing

"Гугъл" промениха слогана на компанията от Don't Be Evil на Do The Right Thing

Google е една от компаниите, която допринася в най-голяма степен за иновациите в технологичната индустрия и спокойно можем да кажем, че промени изцяло начина, по който откриваме съдържание в интернет. Вече ви информирахме за сериозните структурни промени и създаването на новата компания Alphabet, под която ще оперира част от нейния бизнес, а сега разбираме още интересни детайли за тези процеси. Teхнологичният гигант сега финализира това преструктуриране и публикува изцяло нов кодекс за поведение на служителите си, което внася интересна промяна в нейната философия, предаде Geeky-Gadgets. 

В продължение на повече от десет години след излизането на Google на борсата и нейното трансформиране в публична компания винаги първия ред от него бе с легендарния слоган "Don't Be Evil". За в бъдеще, обаче тази ситуация се променя, тъй като тази фраза вече не присъства в новия кодекс на Alphabet, където странно или не е заменена с "Do The Right Thing". От своя страна зад това име се крият няколко основни принципа, а именно да се избягват конфликти, служителите да се подчиняват на закона и да се грижат за запазване на целостта и облика на компанията. 

През последните години Don't Be Evil бе символ на различното мислене и поведение на Google, но пък и провокира множество негативни коментари сред някои от най-големите конкуренти на технологичния гигант, като например Apple. Смяната на този слоган определено е интересно решение, което е само част от мащабните процеси свързани с нейното преструктуриране в новата компания Alphabet. Ще е интересно да видим как промяната на тази философия ще се отрази на популярността на Google сред милионите потребители, които използват нейните услуги всеки ден.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване