10/05/15 11:18
(http://pik.bg)

Димитър често заключвал Наталия в апартамента й, преди да я пребие до смърт (снимки)

Димитър често заключвал Наталия в апартамента й, преди да я пребие до смърт (снимки)

Димитър Радев често заключвал годеницата си Наталия Стаматова в собствения й дом преди днес сутринта да я пребие до смърт. Това разказаха пред Флгамна.БГ съседи на 56-годишната рускиня.

В апартамента на жената често се чували викове, а няколко пъти на място дори са идвали пожарникари, които разбивали вратата, за да освободят Наталия. Тя живеела от 3-4 години в жилището на партера на бл. 113, вх. В в ж. к. „Лазур”, където днес, малко след 03:30 ч. е станала кървавата трагедия. Апартаментът на убиеца Димитър в бл. 37 се намира в непосредствена близост до този на жертвата му.

Наталия Стаматова била омъжена за българин, от когото имала две деца – син и дъщеря. Виждала се с Димитър от около година, разказаха съседи на жената.

Димитър преби до смърт възлюбената си днес сутринта след бурен запой. 53-годишният бургазлия е задържан за срок от 24 часа. Трупът на жената е закаран за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” при МБАЛ –Бургас.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване