10/05/15 11:40
(http://pik.bg)

Извънредно! Прокуратурата: Краката на Момчил са били счупени, разследват неизвестен за склоняване към самоубийство! (oбновена + снимка)

Извънредно! Прокуратурата: Краката на Момчил са били счупени, разследват неизвестен за склоняване към самоубийство! (oбновена + снимка)

Долните крайници на Момчил Семерджиев, който бе открит снощи в подножието на скала на Младежкия хълм в Пловдив са били строшени. Най-вероятно това се е получило при падането на момчето отвисоко. Това съобщи говорителят на Районната прокуратура в града Атанас Илиев, пише ежедневник.

Той уточни, че няма данни за насилствена смърт. Касае се за трагичен инцидент.

По случая е образувано досъдебно производство за скланяне към самоубийство и последвало такова, каквато е рутинната процедура при подобни произшествия. 

Все още не е ясно дали студентът е бил сам на Младежкия хълм или с някой друг, добави Атанас Илиев. По думите му в момента текат разпити на свидетели и разследващите се надяват в най-скоро време да стигнат до истината.

Районна прокуратура - Пловдив наблюдава досъдебно производство срещу неизвестен извършител по чл. 127 от Наказателния кодекс – за подпомагане или склоняване към самоубийство и последвало такова.

При първоначалния оглед на труп не са открити следи от пробождания или побой. Тялото е било намерено малко след 19 ч., сигналът в полицията е подаден в 19:28 ч. в неделя.

Версията за убийство се отхвърля заради липса на следи от насилие.

Остава въпросът обаче дали Момчил не е бил бутнат от някого.

Очаквайте подробности!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване