10/05/15 10:18
(http://pik.bg)

ПИК TV: Мъж пострада при сблъсък в Кресненското дефиле

ПИК TV: Мъж пострада при сблъсък в Кресненското дефиле

Само един е леко пострадал при сблъсък в Кресненското дефиле. Сигналът за запален автомобил се оказа неточен. От преминаващи автомобили са съобщили за дим след сблъсъка, но това се оказала вероятно изтекла охладителна течност.

Към 21 часа на 3 км след входа на дефилето в посока Кресна се блъскат два леки автомобила - "Опел Корса" и "Волво". При удара "Волво"-то е излетяло от пътя, качило се е върху банкета и се е блъснало в ската. Преминаващи са подали сигнал, че автомобилът гори. Пристигналите на мястото пожарникари отрекоха това да е така. Най-вероятно става въпрос за пара от разрушената охладителна система на колата, която е била помислена за дим от преминаващите.

Движението бе затруднено и се извършваше само в едната лента, а към 21:40 часа "Опел"-ът бе изтеглен на отбивка и движението бе възстановено Има пострадал с рана на главата, обработена е от ЦСМП в Кресна. Той не е пожелал хоспитализация. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване