10/05/15 13:54
(http://pik.bg)

Фандъкова: Подкрепата на КНСБ е огромна отговорност за продължаване развитието на София

Фандъкова: Подкрепата на КНСБ е огромна отговорност за продължаване развитието на София

Това е огромна отговорност за продължаване развитието на София и осигуряването на града за икономиката, инвестиции, създаване на работни места. Това коментира пред журналисти кандидатът от ПП ГЕРБ за кмет на Столична община Йорданка Фандъкова след като подписа споразумение с КНСБ в отговор на въпрос за подкрепата на синдиката, предаде "Фокус". Тя благодари за безрезервно дадената подкрепа на КНСБ чрез споразумението.

„На второ място това е оценка за нашата работа, защото преди четири години подписахме споразумение с КНСБ, получих подкрепата на членовете им и много стриктно успяхме да изпълним над 95% от него“, добави тя. Според Фандъкова в много от секторите, в които има структури на КНСБ – образование, транспорт, социални дейности, култура, здравеопазване, включително и в сферата на енергетиката, само с активен диалог може да се изпълняват ангажиментите.

„Това означава повече инвестиции, нови детски градини, автобуси, нови линии на метрото, детски ясли. Това означава и по-добри условия за социалните работници“, обясни Фандъкова и подчерта, че се изисква и стимулиране, и мотивиране на социалните работници, за да има по-качествена услуга.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване