10/06/15 22:12
(http://www.klassa.bg/)

Изследвайте морските дълбини със собствена подводница

 Най-добрият начин да изследвате морските дълбини е с подводница. В миналото, единствените подводници бяха огромни, тромави метални съдове за които се изисква батальон от професионалисти, за да се направляват. Сега вече има начин да изследвате мистериите на океана с личната си двуместна подводница DeepFlight Dragon.

Плавателния съд поддържа множество функции, които помагат на начинаещите изследователи да усвоят управлението на сложната подводница. Под вода, тя плува като спортен автомобил. За контролиране на машината се използват джойстик и лост позволяващи управлението и във всички посоки, а въздушни резервоари помагат за гладкото движение нагоре и надолу.

Придвижването при бурно време, може да бъде опасно. За да се гарантира безопасността на пътниците, инженерите инсталирали технология за положителна плаваемост в подводницата. В случай, че подводницата се повреди, механизъм я принуждава да се издигне на повърхността. Това ви предпазва от потъване на океанското дъно, където морските хищници се спотайват.

Поради високата си цена от 1.7 млн. долара, фирмата предлага революционния подводен съд на хотели, курорти и държавни организации.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване