10/06/15 05:10
(http://www.klassa.bg/)

Канят Кобрата за нов мач за титлата

 Кубрат Пулев може да има нова възможност да се бие за световна титла, при това по-рано от очакваното. В щаба му в „Зауерланд“ е получено предложение за среща с руснака Руслан Чагаев. Боксьорът, известен като Белия Тайсън, трябваше да защитава титлата от Световната боксова асоциация (WBA) срещу Фрес Оквендо на 17 октомври.

Пуерториканецът обаче се контузи и боксовата среща пропадна. По тази причина от щаба на Чагаев са се свързали с колегите си от „Зауерланд” и са предложили Кобрата да се изправи срещу руснака за пояса.

Пулев обаче има насрочен мач за същата дата, макар съперникът му все още да не е ясен, а и треньорът му Ули Вегнер не е съгласен да се готви за толкова кратко време за по-сериозен съперник.

„Добра възможност да се бия за световната титла, но не е сериозно предложение за мач от такъв ранг да ми се предлага само 2 седмици преди двубоя”, коментира вчера Пулев.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване