10/06/15 22:09
(http://www.klassa.bg/)

Робот смартфон

 RoboHon на Sharp е изключително очарователен. Този робот смартфон може да е сладък, но е и пълен с умения и възможности. Той има проектор, движещи се ръце и крака и е приказлив.

 

 

Когато останалата част на телефона е жестикулиращ робот, другите спецификации остават на заден план, но Sharp ни предлага повече подробности. Той не е лек с теглото си от 390 грама, или нисък с височината си от 19.5 см., което прави контраст спрямо това, как всички други смартфони се развиват. Има WiFi и LTE, за да работи като телефон има също малък двуинчов дисплей с резолюция 320 х 240 пиксела на гърба си. Притежава вградени камери за разпознаване на лица и глас. Разбира се, и двете функции са налични в съществуващите смартфони, но те не са роботи.

 

 

 

RoboHon може да ходи, да седне, да се изправи, да танцува и да вдигнете ръцете си, когато има нещо което иска да ви каже. Това ще бъде вашия приказлив будилник, бележник и дори четец на текстови съобщения. Очаква се продажбите да стартират през 2016 г., в Япония.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване