10/06/15 22:11
(http://www.klassa.bg/)

Умна чашка следи месечния цикъл

 Ако искате да следите и да научите повече за вашия месечен цикъл, Looncup ще ви помогне изпращайки съобщения на телефона ви.


Looncup е умна менструална чаша, която жените могат да вмъкват в техните вагини по време на месечния си цикъл. Чашата следи детайли като обем и цвят на цикъла, и сравнява данните на месечна база.

Освен това, чашата се свързва чрез Bluetooth към приложение на вашия смартфон или умен часовник и да изпраща съобщения, показващи колко е пълна чашата и кога трябва да я смените.

 

 

 

 

 

Тази функция помага да предпази жените от протичане и петна - страхове, при използващите за първи път менструалната чаша.
Мнозина смятат чашата за по-сигурна и екологична алтернатива на тампоните и дамските превръзки.

 

 

 

Някои изследвания показват, че една жена използва около 140 кг. превръзки, тампони и апликатори през живота си, така че тази нова алтернатива би харесала на нарастващия брой хора, търсещи начини за намаляване на отпадъците.

От компанията казват, че батерията и издържа до шест месеца, но не може да бъде заменена или презаредена, така че рябва да купите нова Looncup когато батериите и се изтощят.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване