10/06/15 05:20
(http://www.klassa.bg/)

Хилари редовно налагала Бил Клинтън

 Хилари Клинтън, която се опитва да демонстрира пред избирателите най-привлекателните черти от своя характер, е всъщност много жестока жена. Тя е биела съпруга си Бил Клинтън още докато той беше президент и е удряла подчинените си.

Това се казва в книгата The Clintons' War On Women на политическия консултант Роджър Стоун, бивш помощник на президента на САЩ по времето на Ричард Никсън. Книгата ще бъде пусната в продажба на 13 октомври.

Докато беше първа дама на САЩ Хилари Клинтън е биела съпруга си “с твърди предмети, драла го е с нокти до кръв“. В книгата е разказана историята с появата на голяма драскотина на бузата на Бил Клинтън след негова среща с Барбра Стрейзънд през март 1993 г. Стоун пише, че по този повод Хилари Клинтън вдигнала на съпруга си скандал, а по-късно в официален коментар на пресслужбата беше казано, че президентът се е порязал, докато се бръснел.

Бил Клинтън беше известен с похожденията си припомня АФП. Скандалът с Моника Люински през 1998 г. едва не му коства президентския пост.

Освен това според Стоун Хилари Клинтън редовно влизала в конфликт със Сикрет сървис, отговаряща за охраната на първите лица в страната. Повод например било това, че бодигардовете отказвали да носят чантата й.

Стоун е противоречива фигура и неотдавна излезе от предизборната кампания на републиканеца Доналд Тръмп. В книгата той се опитва да обясни фантастичните слухове за семейство Клинтън, които се носят от години. Стоун цитира хора, работили с Бил Клинтън през годините, докато той беше президент.

Хилари Клинтън се кандидатира за номинацията на Демократическата партия за президентските избори. В последно време нейните шансове намаляха заради скандала с деловата й кореспонденция. Като държавен секретар на САЩ тя е използвала личната си поща за получаване на делови имейли.

Едновременно с това дойде и поредната порция от особени изказвания на сякаш основния съперник на Хилари Клинтън в кандидат-президентската надпревара в САЩ – републиканеца Доналд Тръмп. Близкият изток щеше да е по-стабилен, ако Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи бяха още на власт, съответно в Ирак и Либия. Няма две мнения по въпроса", заяви вчера Доналд Тръмп пред телевизия NBC. Тръмп спомена тези две държави, правейки паралел със сегашните усилия за сваляне от власт на сирийския президент Башар Асад.

„Ако погледнете Либия и видите какво направихте там, това е пълна каша. Ако погледнете Ирак на Саддам Хюсеин, ще видите какво направихме там, това е пълна каша", коментира американският милиардер. Тръмп предупреди, че в Сирия ще се случи същото.

Попитан от водещия дали Близкият изток щеше да е по-стабилен, ако Кадафи и Саддам все още бяха на власт, водещият републикански претендент за Белия дом според проучванията на общественото мнение в САЩ отговори: "Разбира се, че щеше да бъде".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване