10/08/15 22:39
(http://www.klassa.bg/)

Всеки е изобретател с нов конструктор

 Дистанционно управляемата играчка на LittleBits наречена "Bitbot" е част от целта на фирмата да достигне до повече клиенти с най-новия си конструктор Gizmos & Gadgets.

Стартиралата преди 4 години в Ню Йорк фирма се превърна в любимец на направи си сам ентусиастите за създаване на цветни модули, наречени Bits, които хората могат да смесват и обединяват за да създават измишльотини като дистанционни хранилки за домашни любимци или звънец за врата който изпраща текстово съобщение до телефона на собственика. Но мениджърите от LittleBits осъзнават, че те не предоставят на клиентите си достатъчно инструкции и подкрепа, за да получат най-доброто от техните Bits.

Вместо да изобретяват нови компоненти, както LittleBits е правил с предишни комплекти, компанията реши да пресъздаде как нейните комлпекти са представени така че да може да ги направи по-достъпни за начинаещите строители. След стотици часове тестване за употреба, те създали камплекта Gizmos & Gadgets, който е насочен към децата и семействата. Комплектът включва голям цветен наръчник, който осигурява инструкции стъпка по стъпка за създаване на около дузина различни изобретения, като машина за надуване на балони или игра с топка.

Има също така предизвикателства за проектиране и инструкции за това как да смесите тези предмети, за да създадете нещо ново, като Bitbot който може да рисува. За разлика от предишни комплекти, Gizmos & Gadgets включва всичко необходимо от което някой би имал нужда при създадаването на някой от проектите в ръководството, което го прави лесно изграждането.

Продуктите на LittleBits са смятани за електронни блокчета Лего от основаването на компанията. LittleBits тази година добавиха в екипа си двама бивши изпълнителни директори от Лего, които са помогнали за развитието на новия комплект.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване