10/08/15 13:48
(http://pik.bg)

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Ветрино д-р Димитър Димитров: Ще работя за подобряване на стандарта на живот в общината

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Ветрино д-р Димитър Димитров: Ще работя за подобряване на стандарта на живот в общината

Подобряването на жизнената среда и стандарта на живот в общината е сред ключовите приоритети на кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Ветрино д-р Димитър Димитров.

„Ще търсим активно съдействие от държавните институции за извършване на ремонти и поддържане и реконструкция на общинската пътна мрежа. Ще работим в посока подобряване и рехабилитация на водопроводната мрежа в общината, както и за подобряване на уличното осветление. Залагаме на ефективно използване на ресурсите на европейските и национални фондове за подобряване на общинската инфраструктура”, заяви Димитров.

Ускорено икономическо развитие на община Ветрино и привличане на инвестиции, насърчаване развитието на туризма и предоставяне на качествени медицински и социални грижи на населението, са другите важни акценти, залегнали в програмата на кандидата на ПП ГЕРБ.

Димитър Димитров е категоричен, че ще продължат вече предприетите действия за закриване на нерегламентираните сметища на територията на общината. Той сподели, че се планира и изграждане на център за настаняване от семеен тип за възрастни хора. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване