10/08/15 10:02
(http://pik.bg)

Над 800 кг тютюн са иззели полицейски служители при спецакция в Сливен

Над 800 кг тютюн са иззели полицейски служители при спецакция в Сливен

Над 800 кг тютюн са иззели полицейски служители при спецакция в Сливен, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Сливен. Операцията е с цел противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол. В хода на акцията е установен нелегален цех за обработка на тютюн в изоставено помещение в района на изхода от град Сливен към село Бяла, предаде "Фокус".

В помещението са установени двама мъже на 47 и 53 години от благоевградското село Абланица. Иззети са машина за рязане на тютюн, две електронни везни, 11 бали изсушен тютюн, 4 бали тютюн, който е бил в процес на обработка и 555 кг. нарязан тютюн. В района на цеха е спрян лек автомобил „Опел Вектра”, управляван от 64-годишен мъж, с него са пътували жена на 24 години и 55-годишен мъж, всички от град Сливен. От автомобила полицейските служители са иззели 50 кг нарязан тютюн. Работата по документиране на случая продължава. Образувано е досъдебно производство. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване