10/08/15 18:22
(http://pik.bg)

Поредна трагедия! Намериха удавен изчезналия Петър, подземен канал го засмукал (снимки)

Поредна трагедия! Намериха удавен изчезналия Петър, подземен канал го засмукал (снимки)

Водолази откриха тялото на изчезналия във вторник вечерта Петър Кисов от Раковски. 29-годишният мъж е намерен удавен в подземния канал, където се предполагаше, пише Марица.бг.

Това е канал от малък язовир между Раковски и Шишманци. Водата в него се е използвала за напояване на оризищата.

Кисов е бил в дългата над 500 метра подземна тръба. Преди това младият мъж казал, че отива да хване голям сом, който видял да се навърта в канала. Влязал в 5-метрова шахта пълна до 3-тия метър с вода и започнал да я изгребва с кепче. Тогава е бил засмукан от подземния канал и се е удавил. 

Както съобщихме, Петър работил като градинар по програма за временна заетост. Поливало градинките и парковете в града. Много сериозно момче, така се отнасяше и към работата, която му възлагаха, разказват негови познати.

Петър не е женен, живеел с майка си и баща си. Момчето се грижело за майка си, която била на инвалидна количка. Имал омъжена сестра.

Това е пореден инцидент, при който загива младеж в област Пловдив. Преди по-малко от седмица съобщихме за студента Момчил, чието тяло бе открито на Младежкия хълм. Предполага се, че младежът е паднал от скалите. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване