10/08/15 16:15
(http://pik.bg)

Търсят труп до колелото на изчезналия Петър, източват канала край Шишманци

Търсят труп до колелото на изчезналия Петър, източват канала край Шишманци

Труп на млад мъж търсят срещу мястото, където е намерено колелото на 29-годишния Петър Лаврентиев Кисов, който е в неизвестност от 48 часа. Младежът е от кв.Секирово на град Раковски. 

Отишъл е за риба на каналите до Шишманци и оттогава е в неизвестност. Бил е облечен с тъмносин или черен анцуг и тъмно бежови гуменки, предава Марица.бг.

Карал е тъмно вишневочервено колело и е носил сива кофа. Вчера случайни хора са видели кофата и колелото до пречиствателната станция в Шишманци. В момента я източват.

Близките му са подали сигнал за изчезване в полицията. Започва издирване. Организират се групи да го търсят. Близките са търсили Петър по телефона, но е бил изключен.

Новината за изчезването му разтърси Раковски. Бе кротко момче, помагаше като доброволец в църквата, също така свиреше и на китара, разказаха негови познати. Момчето работило като градинар по програма за временна заетост. Поливало градинките и парковете в града. Много сериозно момче, така се отнасяше и към работата, която му възлагаха, разказват негови познати.

Петър не е женен, живеел с майка си и баща си. Момчето се грижело за марйка си, която била на инвалидна количка. Имал омъжена сестра. 

 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване