10/08/15 13:39
(http://pik.bg)

"Фолксваген" блъсна жена на пешеходна пътека

"Фолксваген" блъсна жена на пешеходна пътека

Лек автомобил фолксваген, управляван от 78-годишен водач, блъсна жена, пресичаща на пешеходна пътека в Благоевград, която за щастие не пострада тежко.

Инцидентът стана в 11.50 ч. днес при мокра пътна настилка и дъжд на "Т"-образното кръстовище между улиците "Димитър Солунски" и "Марица". 78-годишният водач на фолксвагена бил в лявата лента, движейки се по бул. „Д. Солунски” в посока Югозападен университет. В дясно от него имало друг автомобил, който завивал, за да навлезе по ул. „Марица”. Водачът му, виждайки пресичащата отдясно наляво жена спира. Но намиращия се вляво от него фолксваген не я вижда, не спира и така блъска с предната си част 46-годишната жена.

С линейка на ЦСМП пострадалата е транспортирана до МБАЛ и приета в Спешно отделение с болка в кръстната област. След направените й изследвания в отделението по Образна диагностика не са установени фрактури и тя е освободена за домашно лечение. Пробата за алкохол на водача с полевия тест е отрицателна, но на него и на пострадалата пешеходка са взети и кръвни проби.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване