10/11/15 08:25
(http://pik.bg)

Как да намираме лесно и бързо GIF анимации

Как да намираме лесно и бързо GIF анимации

По време на златната ера на интернет, анимираните GIF файлове бяха на мода. Сега тази тенденция се завърна с пълна сила. Анимираните GIF файлове отново са популярни и са по-лесни за използване от всякога.

Много потребители обичат да гледат анимирани GIF картинки, но откриването на перфектната анимация, която да описва настроението ви, може да не е толкова лесно колкото си мислите.

Преди да публикувате някой анимиран GIF файл в социалните мрежи като Twitter и Facebook, вижте съветите на Make Use Of за това как да откриваме анимирани GIF файлове.

Според медията най-големият и най-лесният за използване източник на изображения на планетата е Google. Google Image Search обаче може да ви разочарова ако търсите анимирани GIF файлове, тъй като те не се появяват в резултатите от търсенето ви като анимации освен ако не кликнете върху някое изображение. А най-разочароващото е, че в повечето случаи изображението е просто скрийншот на някой анимиран GIF файл.

За да спестите време и разочарование, може да използвате разширението GoogleGIFs за Chrome. След като го инсталирате от уеб магазина на Chrome, то автоматично ще зарежда всички GIF файлове, които се показват на страницата с резултатите в Google.

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване