10/11/15 08:00
(http://pik.bg)

Кандидати на ГЕРБ с редица инициативи в столицата

Кандидати на ГЕРБ с редица инициативи в столицата

От 10:30 часа на спортното игрище в кв. „Дървеница” до бл. 17 ще се състои футболна среща между местните спортни величия и отбора на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Студентски” Димитър Дилчев. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

В 12:00 часа в клуба на ПП ГЕРБ - район „Оборище”, ул. „Панайот Волов” 7А, ще се състои открита приемна. В мероприятието ще се включат кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Оборище” Йорданка Фикирлийска и кандидатите за общински съветници от района.

В 16:00 часа в с. Пасарел, ул.Момин Камък №1, ще се проведе среща, на която ще присъстват кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Панчарево” Димитър Сичанов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Пасарел Наталия Александрова и кандидатът на ГЕРБ за общински съветник Ваня Тагарева.

От 16:00 до 19:00 часа ще се проведе открита приемна в кв."Христо Ботев", ул."Мими Балканска".

На срещата ще присъстват кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Слатина” Наталия Стоянова, както и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници Живка Новкова, Андрей Иванов и Нина Чанева.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване