10/11/15 18:57
(http://pik.bg)

Кандидатите на ГЕРБ с редица инициативи за 12 октомври 2015 г. /понеделник/

Кандидатите на ГЕРБ с редица инициативи за 12 октомври 2015 г. /понеделник/

На 12 октомври 2015 г. /понеделник/ от 15:00 ч. до 16:30 ч. кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Възраждане“ Савина Савова и кандидатът за общински съветник Борислав Борисов ще проведат поредица от срещи с граждани и домоуправители в ж.к. „Сердика“. Това предадоха от пресцентъра на партията.

От 16:30 до 18:30 часа граждани ще могат да разговарят със Савина Савова и кандидатите за общински съветници Борислав Борисов и Албена Събева на откритата приемна пред Булбанк, метростанция „Сердика“.

От 16:00 до 18:30 пред хотел „ Плиска” кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „ Слатина” Наталия Стоянова и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Живка Новкова, Андрей Иванов и Нина Чанева ще се срещнат с жители от района.

В 18:00 часа кандидатът на ГЕРБ за кмет на район "Подуяне" Ева Митова ще проведе открита приемна с гражданите в градинката пред читалище "Иван Вазов " в ж.к"Хаджи Димитър", ул."Макгахан" . На срещата ще присъстват и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Силвия Христова, Мария Димитрова и Милена Янкулова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване