10/11/15 16:47
(http://pik.bg)

Скандал в Пловдив! Мъж лежи в безсъзнание, друг го рита в главата, а полицаи стоят и гледат отстрани (снимки)

Скандал в Пловдив! Мъж лежи в безсъзнание, друг го рита в главата, а полицаи стоят и гледат отстрани (снимки)

Близо 50 минути бяха нужни на екип на Бърза помощ да се отзове на сигнал за младеж в безпомощно състояние в близост до „Планета Пайнер” в Пловдив. Това разказаха свидетели на инцидента случил се в ранните часове на неделния ден, цитирани от dcnews.bg.

Според очевидците пострадалият младеж, който е на около 27 години, е бил ударен от друг мъж, след което паднал и ударил главата си в едно от антипаркинг колчетата пред нощния клуб.

Не след дълго се появили полицаи. Униформените се обадили на Бърза помощ и съобщили за инцидента. Докато линейката пристигне, две момчета видели как мъж отива до пострадалия и започва да го рита пред погледа на полицаите. Служителите пъвоначално не взели мерки. Свидетелите на сцената започват да държат сметка на бабаита и чак тогава полицейските служители решили, че трябва да се намесят.

След като медицинските лица пристигат на мястото на инцидента, пострадалият бил качен на носилка и откаран за преглед в болница. Полицейските служители все пак са задържали мъжа, нанесъл удари на жертвата, докато тя е в безпомощно състояние на земята. В 4-то РУ са откарани и младежите, направили забележка на насилника. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване