10/11/15 09:15
(http://www.klassa.bg/)

Тейлър Суифт спира да пее

 Една от най-популярните певици в момента Тейлър Суифт е решила да забави темпото и да спре за известно време, за да си почине след турнето 1989 World Tour.

"Мисля, че трябва да си взема малко почивка, Ще се виждам с приятели, ще пиша нова музика. Може и да не пиша нова музика, не знам", колебае се 25-годишната американка.

Суифт и приятелят й - диджеят Калвин Харис, са най-високо платена звездна двойка според класация на "Форбс". Певицата спечели четири приза на церемонията за видео музикалните награди на MTV.

В същото време Суифт стана първата звезда в света, която премина границата от 50 милиона последователи в социалната мрежа Instagram.

"Почти съм сигурна, че това е заради сладките котки, които имам." - пошегува се Суифт в официалния си профил, наред с поредна снимка на домашните си любимци. Другите известни личности с най-много фенове в Instagram са Бионсе (47,5 милиона), Селена Гомес (46,3 милиона) и Ариана Гранде с 44,9 милиона.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване