10/12/15 15:52
(http://pik.bg)

Бареков във "Фейсбук": Убеден съм, че Фандъкова няма да спечели изборите от раз!

Бареков във "Фейсбук": Убеден съм, че Фандъкова няма да спечели изборите от раз!

"Попадна ми една социология, правена в София от сериозна социологическа агенция. Явно няма да бъде разпространена публично, но ще ви кажа, че съм абсолютно убеден, че в София ще има балотаж и Фандъкова няма да спечели от раз. Доверието в ПП ГЕРБ в столицата не е цветущо и макар 40% от софиянци да са на държавна заплата или на общинска служба, то определено ГЕРБ тръгва надолу", написа Николай Бареков във "Фейсбук".

"Мария Календерска е единствената реална алтернатива на Фандъкова. Да, тя идва от по-малка партия, но след изборите със сигурност ще й направи живота черен в Столична община. Лицемерите Георги Кадиев, Вили Лилков, Ангел Джамбазки и Явор Нотев, след като загубят изборите, ще избягат обратно в парламента, където повечето от тях са подлоги на Борисов. Само  Календерска ще остане в общината, за да освети всички далавери на т.н плаващо дясно мнозинство", категоричен е лидерът на ББЦ.

"От сега ГЕРБ и реформаторите са се разбрали да правят коалиционно мнозинство и да продължат с далаверите, но Календерска ще бъде истинското зло куче, което ще лае, ще ръмжи, но и ще хапе крадливите участници в модела на ГЕРБ и техните слуги.

И за разлика от г-жа Фандъкова, която е вече баба (Да е жива и здрава!), и останалите кандидати, които са мъже, Мария Календерска е единствената млада майка, която познава реалния живот и реалните проблеми на столицата. Тя знае добре какво трябва да направи Столична общината за майките и младите хора", завършва евродепутатът.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване