10/12/15 09:11
(http://pik.bg)

В Благоевград ще има училище за родители

В Благоевград ще има училище за родители

Училище за родители ще има в Благоевград. То ще бъде открито официално на 21 октомври, а лекциите ще се провеждат в Ларго МОЛ. За целите и очакванията на проекта ще разкажат експерти, които ще вземат участие, на специална пресконференция днес от 11 часа.

Училището за родители е част от инициативата на списание "9 месеца" - "С 9 месеца на училище". Благоевград е деветият град в страната, в който ще има такова. Инициаторите обясниха, че се надяват да бъдещите и настоящите родители в най-важния период от живота им.

Специалистите на проекта ще изнасят различни лекции, съдържащи полезна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето. Училищата за родители в цялата страна имат около 1 400 - 1 500 посещения месечно.

Всеки посетител получава и подаръци от партньорите на инициативата.. Тя стартира през 2013 година с любезното съдействие на гилдията на акушер-гинеколозите, неправителствени и държавни институции.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване