10/12/15 15:31
(http://pik.bg)

Водачът на листата на партия БДЦ в София Емил Аргиров: Ще покажем, че идеите ни работят. Пускаме нощен транспорт за софиянци

Водачът на листата на партия БДЦ в София Емил Аргиров: Ще покажем, че идеите ни работят. Пускаме нощен транспорт за софиянци

София да има денонощен транспорт е едно от нещата, за които ще настояваме, като общински съветници – обяви водачът на листата на БДЦ в София Емил Аргиров по време на среща с младежи в столицата. Според него софиянци заслужават това удобство, от което се възползват жителите на повечето Европейски столици. „Ще покажем, че тази идея работи, като в няколко нощи ще пуснем автобус, който хората да могат да ползват безплатно”. Линията, която е с номер 33 и се казва ЕмоЗаСофия ще върви на 12 –ти, 14-ти 19-ти и 21-ви октомври от 00:00 до 5:00 часа по маршрут от УНСС до Руския дворец.

Аргиров, който е и лидер на младежката организация на партия Български демократичен център, очерта пред младите симпатизанти и останалите приоритети, които си поставят кандидатите за общински съветници на партията, като поясни, че първите шестима в листата са под тридесет годишна възраст. „Ние ще бъдем гласът на младите в столична община. Г-жа Фандъкова е успешен кмет, но за да се развива с по-бързи темпове София, е нужно в общинския съвет да влязат нови, млади, енергични и креативни хора, каквито сме ние от БДЦ“ – заяви Аргиров.

Иновации в общинската администрация, реновация на спортните площадки в училищата, са само част от нещата, които ще отстояват младите политици на БДЦ, които атакуват местата на общинските съветници в София на предстоящите избори. „Получаваме огромна подкрепа в кампанията #ЕмоЗаСофия, която водим в интернет, и съм респектиран от факта, че толкова много млади хора се интересуват от политика и имат желанието да участват в решаването на проблемите в Столична община“ – сподели още Аргиров.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване